MANGIASSAI

MANGIASSAI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 167 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mangiassai. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 21:50 I waited more than 1 h, I got a 33 cl beer even if I had paid for a 50 cl one and the pizza was nothing special
21 jul 2022 om 22:17 De pizza was overheerlijk, de bezorgtijd alleen wel wat lang.
11 jun 2022 om 8:09 Lekkere pizza. Maar twee uur op je bestelling wachten is echt onaanvaardbaar. Geen enkel excuus van het restaurant (Mangiassai). Wel van de bezorger. Thuisbezorgd helpt ook niet echt. Ik bestel er nooit meer.
3 jun 2022 om 20:52 Recordje hoor, de reviewmail over de bestelling was er eerder dan de pizza’s zelf. Twee uur en een kwartier mocht de bezorging er over doen. Niks ten nadele van de bezorger, die ook een flink half uur mocht wachten om het mee te nemen. Pizza’s wel ok
6 mrt 2022 om 19:57 Great pizza, warm & delicious, worth to wait for: estimated delivery time 45-55 min vs actual 90 minutes. @thuisbezorgd, please adjust your estimated time upfront to have a proper estimate.
4 mrt 2022 om 22:54 Delivery time: 119 minutes! Just one minute under 2 hours. Unacceptable by any standards. Good pizza, a little cold when it arrived but then we were so hungry we didn’t mind.
23 jan 2022 om 22:16 Good pizza, delivery took long
16 jan 2022 om 22:43 Good pizza, delivery took bit long.
4 dec 2021 om 20:48 Great pizza margherita!!!
3 dec 2021 om 20:36 Very tasty!